Hatthyllor

Hatthyllor

HATTHYLLOR I TRÄ

Här hittar du ett brett utbud av smarta och tidlösa hatthyllor i trä som hjälper dig att hålla ordning och reda på kläder och accessoarer. Hallen är ofta ett av de rum i hemmet som lätt blir stökigt om det inte finns någon självklar plats att hänga av sig jackan eller hatten på. En hatthylla i trä försedd med krokar, hyllplan och stänger för galgar blir denna självklara plats för såväl dig som dina gäster, samtidigt som den skapar ett inbjudande och dekorativt utseende. Kika runt i vårt sortiment och välj bland hatthyllor i trä i mängder av vackra designer och välj ut en som passar in i just din hall.

SKAPA EN ORGANISERAD OCH INBJUDANDE HALL MED EN HATTHYLLA I TRÄ

Även om din hatthylla inte fylls av hattar så är det en praktisk möbel som fyller en praktisk funktion för en mängd andra saker. Den erbjuder en krok för din kappa eller jacka när du kommer hem och på hyllplanet kan du lägga ifrån dig accessoarer såsom mössor, halsdukar eller kanske hundkopplet. Vill du få ett ännu mer organiserat uttryck kan du dessutom ställa upp snygga förvaringslådor på hyllan och lägga dina lösa prylar i dessa. Tillsammans kommer dessa förvaringslösningar skapa ett välkomnande och städat utseende i det rum som faktiskt ger det första intrycket av hemmet. Du har möjlighet att välja bland hatthyllor i trä i en mängd fina designer, och gör så att hyllan blir en snygg och väl genomtänkt inredningsdetalj. 

HITTA DEN PERFEKTA HATTHYLLAN FÖR DIN HALL HOS ROWICO HOME

Bläddra igenom vårt utbud av tidlösa och hållbara förvaringsmöbler och välj ut den hatthylla i trä som du tycker passar in bäst med din stil och inredning. Trä är ett vackert material som håller länge, både stil- och kvalitetsmässigt, och som är enkelt att inreda med i de flesta typer av hem. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att skapa en inbjudande och organiserad hall!